Velkommen gæst
Log ind
Reklame
De ofte stillede spørgsmål
Før du skriver til os med dit spørgsmål, bedes du læse disse ofte stillede spørgsmål igennem. Der er en god chance for, at dit spørgsmål er besvaret her.
Din konto

Jeg har glemt mit kodeord. Hvad gør jeg?
Du kan få tislendt dit password ved at besøge siden for glemt password. Her vælger du Indtaster du din email og trykker på "Send password".

Hvordan opretter jeg mig som bruger på 123auto.dk?
Du kan oprette dig her.

Jeg kan ikke oprette mig som ny bruger
Hvis din e-mail allerede eksisterer i systemet (typisk hvis du før har oprettet en bruger hos os), så kan du ikke bruge disse oplysninger, når du opretter dig som bruger. I stedet kan du kontakte os for at få ændret eller slettet din e-mail, som er i systemet.

Jeg kan ikke logge ind
Hvis du får beskeden "Ugyldig e-mail eller password", så kontrollér dine indtastede oplysninger en ekstra gang. I nogle tilfælde står din e-mail-adresse allerede i feltet, men det er ingen garanti for, at det står rigtigt.
Tjek derefter om det er det rigtige password, du skriver. Systemet kender forskel på store og små bogstaver.

Jeg har fået ny e-mail-adresse. Hvad skal jeg gøre?
Hvis du har fået ny e-mail-adresse, skal du først logge ind med din gamle e-mail-adresse. Tryk på Log ind-knappen øverst til højre, log ind og tryk på knappen "rediger konto". Der kan du ændre din e-mail-adresse.
Annoncer

Hvordan sletter jeg annoncen fra 123auto.dk?
Afhængig af om det er en bil eller reservedel du har sat til salg, skal du går ind på henholdsvis "Dine biler" eller "Dine reservedele". Klik herefter på "Slet knappen" udfra den annonce du vil slette.

Hvem kan oprette en annonce på 123auto.dk?
Alle kan oprette annoncer på 123auto.dk. Det er 100% gratis og der er frie kontaktoplysninger.

Hvordan opretter jeg en annonce?
Du går ind under "Opret bil" eller "Opret reservedele", afhænger af hvad du vil sælge. Herefter følger du siden trin for trin.

Hvordan retter jeg en annonce?
Du går ind under "Dine biler" eller "Dine reservedele". Her trykker du på knappen "Rediger" ud for den annonce, du vil rette.

Jeg er blevet snydt i en handel - bilen er ikke som lovet. Hvad skal jeg gøre?
Som udgangspunkt kan vi ikke gøre noget. Vi formidler kun annoncerne, og vi har ikke noget med handlerne at gøre. Du kan vælge at gå til politiet, som med en skriftlig henvendelse til os kan bede om at få udleveret data på annoncen, hvis vi kan finde den udfra de oplysninger, vi får.

Ikon beskrivelse på 123auto.dk?
  Annoncen er oprettet inden for 7 dage.
    Bilens pris er uden moms.
    Bilens pris er uden afgift.
    Sæt billede, som primære billede.
    Slet billede.